+385 (0) 99 3300 266
© 2021 - 2023 Meling Gradnja. Sva prava pridržana.
Web stranicu napravio Mario Bašić

Prodaja nekretnina

Naš su fokus visokokvalitetne nekretnine

Za potrebe tržišta osnovali smo tvrtku Meling projekti d.o.o. čiji je isključivi fokus na project developmentu što znači da razvijamo projekt od ideje do finalnog proizvoda za tržište. Svaki naš projekt je proizvod našeg dugogodišnjeg obrazovanja, iskustva i praćenja trendova. Naše nekretnine se odlikuju vrhunskim dizajnom i kvalitetom s potpisom naše tvrtke, a veliku pažnju posvećujemo analizi i promišljanju svakog pa i najmanjeg detalja.

U svaki projekt nastojimo integrirati našu viziju stanovanja, a sastoji se od sljedećeg:

Lokacija

Biramo lokacije koje budućem vlasniku pružaju ugodno življenje. Uvjeti za odabir lokacije su nam lijepo prirodno okruženje, mirno i uredno susjedstvo i komotan pristupni put.

Arhitektonske značajke

Lijep eksterijer, pametan interijer! Za nas to znači zgrada mora biti zanimljiva izvana, ali tlocrtno smislena. Kada razgovaramo s arhitektima o projektnom zadatku za projektiranje, uglavnom inzistiramo na sljedećem: odvojeno predsoblje, open space dnevni prostor, kuhinja s kuhinjskim otokom, spavaće sobe ≥ 12 m2, svijetla visina unutarnjeg prostora ≥ 275 cm, funkcionalan vanjski prostor prilagođen druženju s obitelji i prijateljima, komotna parking mjesta, veliki otvori za više dnevnog svijetla.

U budućnosti ćemo se držati istih parametara koje ćemo po potrebi i u skladu s trendovima i potrebama kupaca nadograđivati.

Oprema

U svaku nekretninu ugrađujemo opremu koju smo pomno odabrali usporedbom mnogih proizvoda koji se nude na tržištu. Svjesni smo da je većini kupaca na kraju najvažnija oprema jer je ona na kraju jedina i vidljiva kupcu, ali i dio nekretnine koji se najviše koristi te najprije podliježe aktiviranju jamstava i garancija. Stoga odabiremo kvalitetnu opremu za ugradnju u naše nekretnine kako bi kupcima život u budućoj nekretnini bio što ugodniji i manje stresniji.

Tehnički detalji

Zgrada koja ima odlično riješene tehničke detalje je kvalitetna zgrada, a mi samo takve gradimo! Od svih elemenata za uspješnu realizaciju projekta ovaj je što se nas tiče među važnijima te naši inženjeri veliku većinu svog vremena provode upravo na promišljanje i rješavanje tehničkih detalja.

Više o nekretninama koje su dostupne za prodaju pogledajte ovdje.