+385 (0) 99 3300 266
© 2021 - 2023 Meling Gradnja. Sva prava pridržana.
Web stranicu napravio Mario Bašić

Projektiramo i gradimo građevine u kojima bismo i mi sami stanovali.“

“<span class="color-yellow">Projektiramo i gradimo</span> građevine u kojima bismo i mi sami stanovali.“

Nekoliko riječi o nama

“Svaki posao odrađujemo profesionalno i s velikom radošću jer to što radimo zaista i volimo.“

Od osnivanja tvrtke odradili smo brojne projekte uglavnom u funkciji glavnog izvođača radova za naše investitore, te smo se susreli sa različitim vrstama građevina i stilova gradnje.

Konstantno upotpunjavamo i usavršavamo svoje znanje kontinuiranim praćenjem razvoja graditeljske struke te stjecanjem novih znanja i vještina pohađanjem stručnih seminara i obilaženjem sajmova građevine. Naši inženjeri su članovi Komore ovlaštenih inženjera građevinarstva i ovlaštenih inženjera gradilišta.

Od osnivanja tvrtke odradili smo brojne projekte uglavnom u funkciji glavnog izvođača radova za naše investitore, te smo se susreli sa različitim vrstama građevina i stilova gradnje. Nakon uspješno odrađenih brojnih projekata odlučili smo naše poslovanje proširiti i na ulogu razvoja projekata i investiranja u izgradnju stambenih građevina te je tako nastala naša sestrinska tvrtka Meling projekti d.o.o..

Zadovoljstvo naših klijenata prepoznajemo u činjenici da nam većina budućih poslova dolazi preko preporuka od ranije odrađenih projekata.