+385 (0) 99 3300 266
© 2021 - 2023 Meling Gradnja. Sva prava pridržana.
Web stranicu napravio Mario Bašić

Projekt Brzac

“Moderna vila s bazenom”
 • Godina
  2019
 • Status
  Gotovo
 • Dostupnost
  Prodano
 • Kvadratura
  195 m2
2
3
3
3
Bazen
Vrt

Projekt Brzac

Opis projekta

Moderna luksuzna vila s bazenom smještena u malom i mirnom naselju na otoku Krku, idealno pozicionirana na rubu zelene zone i s otvorenim pogledom na more i susjedne otoke.

Ova vila je jedna od tri vile koje tvore mini naselje luksuznih vila. Sve vile su rađene u istom arhitektonskom stilu te je projekt koncipiran da svaka vila ima otvoreni pogled na more. Prilikom projektiranja nastojali smo da se vila svojim eksterijorom uklapa u sredinu u kojoj se nalazi, a opet da ima naglasak na modernoj arhitekturi.

Vila je projektirana za klijente koji su željni mira, tišine i komocije te imaju potrebu za kvalitenim materijalima i vrhunskom opremom koja je ugrađena u vilu.

Arhitektonske značajke

Projektirana stambena građevina - kuća za odmor sastoji se od jedne stambene jedinice koja se proteže kroz dvije etaže.

U prizemlju je smješten "open space" dnevni prostor sa kuhinjom i blagovanjem te izravnim pristupom na natkrivenu terasu koja je blago povišena u odnosu na prostor sunčališta i bazen. Jednokrako konzolno stepenište povezuje prizemlje sa 1. katom. Na 1. katu nalazi se praonica, dvije sobe i zajednička kupaonica te jedna soba sa vlastitom kupaonicom. Sve sobe na 1. katu imaju izlaz na nenatkrivenu terasu sa predivnim panoramskim pogledom na more. Sve prostorije imaju direktno dnevno svjetlo. Svijetla visina prostora u prizemlju je 275 cm. Na katu 270-340 cm.

Građevina je pomaknuta prema sjevernoj granici građevne čestice, kako bi se stvorio koristan osunčan prostor za bivanje na otvorenom, na južnoj strani koja je okrenuta prema moru.

Poseban ugođaj za korisnike ove moderne vile daje preljevni bazen obložen sivom folijom u imitaciji kamena koja daje predivnu prirodnu plavkasto-sivu boju.