+385 (0) 99 3300 266
© 2021 - 2023 Meling Gradnja. Sva prava pridržana.
Web stranicu napravio Mario Bašić
Standard
Blog

Standard

Meling Gradnja, May 31, 2022

Standard je drugi od četiri ključna postulata kojima se vodimo u kreiranju i realizaciji projekata.

U svrhu bolje kvalitete života naših klijenata u nekretninama koje projektiramo i gradimo, ugrađujemo opremu srednjeg cjenovnog ranga.

Vodimo računa o dodacima koji mogu poboljšati izgled zgrade, a iskustvo nam potvrđuje da su detalji važni, nerijetko i ključni za prvi i za završni dojam.

Kvaliteta života koju nastojimo omogućiti polazi od izbora lokacije kojom ciljanim kupcima želimo omogućiti mirno utočište, gostoljubivo i uređeno susjedstvo te suživot s prirodom koji podrazumijeva i mogućnost boravka na vanjskim površinama objekta, konkretno na vlastitoj terasi.

Na kvalitetnoj gradnji inzistiramo od temelja do krova, jer stan nisu samo pločice i parketi nego i vrhunski materijali ugrađeni u konstrukciju objekta. Energetski učinkovita gradnja, najbolja toplinska i zvučna izolacija, osigurano parkirno mjesto te čvrsta konstrukcija kao najveća moguća zaštita od potresa, sve su to elementi koje kao stručnjaci podrazumijevamo i želimo osigurati našim kupcima i zato na našim projektima radimo s pouzdanim partnerima za različite kategorije građevinsko obrtničkih radova.

Također, budući da su naša ciljana skupina kupci koji su obiteljski poslovni ljudi i izuzetno im je važna ravnoteža privatnog i poslovnog života, pomno promišljamo tlocrt kako bi funkcioniranje života u objektu bilo što praktičnije i ugodnije.

Kod izvedbe završnih radova puno se pazi na tehničke detalje kako bi u konačnici projekt uz primarnu – kvalitetu i izgledao atraktivno.

Uloži više da stvoriš veću vrijednost, osiguraj praktično rješenje, ali i ugodu stanovanja – to je ideja kojom se vodimo.

To je standard kojeg potpisujemo.

Podijeli:
Posljednje objave Pogledajte sve objave
Gradimo dom, a ne zgradu
May 20, 2022

Gradimo dom, a ne zgradu

Izbor lokacije je izbor načina života.
Četiri postulata Meling gradnje
May 02, 2022

Četiri postulata Meling gradnje