+385 (0) 99 3300 266
© 2021 - 2023 Meling Gradnja. Sva prava pridržana.
Web stranicu napravio Mario Bašić
Gradimo dom, a ne zgradu
Blog

Gradimo dom, a ne zgradu

Meling Gradnja, May 20, 2022
Izbor lokacije je izbor načina života.

LOKACIJA koja omogućuje željenu kvalitetu života je uz standard gradnje te povjerenje i sigurnost koju jamčimo, jedan od četiri ključna postulata kojima se u Meling projektima vodimo od trenutka osmišljavanja do završetka realizacije projekata na kojima radimo.

Prilikom odabira lokacije, investitor i izvođač radova se mogu voditi različitim kriterijima i ciljevima. Za kupce je izbor lokacije ujedno i izbor načina života. Na pojam idealne lokacije životnog prostora različito gledamo u različitim životnim fazama. Projekt Jazbina će kao svoju idealnu lokaciju prepoznati oni koji žele miran i siguran obiteljski dom u kojem će na kraju radnog dana pronaći utočište. Idealan dom u našoj viziji je okružen zelenilom i udaljen od vreve središta grada, koje mu je ipak dovoljno blizu da može jednostavno organizirati svoju radnu svakodnevicu.

Tu viziju ovim projektom pretvaramo u dom onih koji ju prepoznaju kao svoju vlastitu.

Veći broj zadanih kriterija znači i zahtjevniji posao u traženju lokacije. I zato je pronalazak parcele zahtjevao puno istraživanja i razgledavanja, ali mi u Meling projektima to vidimo kao jedini ispravan način. Neodstupanje od zamišljene ideje i upornost su nas doveli do parcele koju smo pronašli u dijelu Maksimira nazvanom Jazbina. Tu lokaciju smo prepoznali kao idealnu za realizaciju našeg projekta koji je upravo po njoj i dobio naziv.

Izgraditi nekome dom u zelenom srcu grada Zagreba, to je cilj projekta Jazbina.

Izgraditi nečiji dom, a ne zgradu, to je cilj svakog projekta naše tvrtke.

Podijeli:
Posljednje objave Pogledajte sve objave
Četiri postulata Meling gradnje
May 02, 2022

Četiri postulata Meling gradnje